Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pełny:
Dietetyka kliniczna / red. nauk. Marian Grzymisławski
Tytuł:
Dietetyka kliniczna [GOOGLE   Link otwiera się w nowym oknie] [lubimy czytać   Link otwiera się w nowym oknie]
Temat:
Medycyna.
Dietetyka.
Leczenie żywieniowe.
Prebiotyki.
Probiotyki.
Suplementy diety.
żywienie pozajelitowe.
Żywienie kliniczne.
Rok wydania:
2019
Wydawca:
Warszawa: PZWL Wydawnictwo Lekarskie
ISBN:
9788320056709
Opis fizyczny:
XIII, [1], 593, [1] s.: il.; 24 cm
Uwagi:
Bibliogr
Indeks
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01026nam#a2200325#i#4500
001 3773200058318
003 KROSNO 006
005 20231031102003.4
008 210910s2019####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788320056709
035 %a kpu_k72931
040 %a KROSNO 006 %c KROSNO 006 %e PNN
080 # %a 61
245 0 0 %a Dietetyka kliniczna / %c red. nauk. Marian Grzymisławski.
260 # %a Warszawa: %b PZWL Wydawnictwo Lekarskie, %c 2019.
300 %a XIII, [1], 593, [1] s.: %b il.; %c 24 cm.
500 %a Bibliogr.
500 %a Indeks.
650 9 %a Medycyna.
650 9 %a Dietetyka.
650 9 %a Leczenie żywieniowe.
650 9 %a Prebiotyki.
650 9 %a Probiotyki.
650 9 %a Suplementy diety.
650 9 %a żywienie pozajelitowe.
650 9 %a Żywienie kliniczne.
700 1 %a Grzymisławski, Marian. %e Redakcja
856 4 0 %u https://biblioteka.kpu.krosno.pl/site/recorddetail/3773200058318 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-200-5670-9

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
Wyp 61
Nr inwentarza:
G 83402
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę Wyp
Wolny dostęp
Sygnatura:
Wyp 61
Nr inwentarza:
G 83403
Status:
Wypożyczona
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę Wyp
Niedostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
CzG 61/CzG
Nr inwentarza:
G 83401
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę CzG
Dostępny

Na stronach internetowych Państwowej Akademii Nauk Stosowanych w Krośnie stosowane są pliki "cookies" zgodnie z Polityką prywatności. Polityka prywatności.