Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pełny:
Reading for First: with answer key / ed. series Malcolm Mann, Steve Taylore-Knowles
Tytuł:
Reading for First: with answer key [GOOGLE   Link otwiera się w nowym oknie] [lubimy czytać   Link otwiera się w nowym oknie]
Temat:
Język angielski - podręcznik.
Rok wydania:
cop. 2014
Wydawca:
London: Macmillan
ISBN:
9780230460935
Seria:
Improve Your Skills
Opis fizyczny:
112 s.: il.; 30 cm
Uwagi:
Na okł.: Macmillan Practice Online
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01168cam#a2200277#i#4500
001 3773200046586
003 KROSNO 006
005 20231031101202.8
008 210910s2014####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9780230460935
035 %a kpu_k60189
040 %a KROSNO 006 %c KROSNO 006 %e PNN %d KROSNO 006
080 # %a 8A2
090 1 %2 KROSNO 006 %a 8A2 %y Nauczanie języka angielskiego
245 0 0 %a Reading for First: %b with answer key / %c ed. series Malcolm Mann, Steve Taylore-Knowles.
260 # %a London: %b Macmillan, %c cop. 2014.
300 %a 112 s.: %b il.; %c 30 cm.
490 1 %a Improve Your Skills
500 %a Na okł.: Macmillan Practice Online.
650 9 %a Język angielski %x podręcznik.
700 1 %a Mann, Malcolm. %e Redakcja
700 1 %a Taylore-Knowles, Steve. %e Redakcja
830 0 %a Improve Your Skills
856 4 0 %u https://biblioteka.kpu.krosno.pl/site/recorddetail/3773200046586 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-0-230-460-935

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura:
Wyp 8A2
Nr inwentarza:
G 69845
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę Wyp
Wolny dostęp
Sygnatura:
Wyp 8A2
Nr inwentarza:
G 69846
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę Wyp
Wolny dostęp

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Sygnatura:
CzG 8A2/CzG
Nr inwentarza:
G 69847
Status:
Dostępna
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę CzG
Dostępny

Na stronach internetowych Państwowej Akademii Nauk Stosowanych w Krośnie stosowane są pliki "cookies" zgodnie z Polityką prywatności. Polityka prywatności.